Cele mai vândute

search

Spumă pentru Curățare Auto

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 37,00 lei
44,00 lei 81,00 lei
PPB0558

Poți curăța rapid și ușor

👉 Previne repetarea murdăririi
👉 Elimină murdăria, grăsimile și mirosurile neplăcute
👉 Ușor de aplicat
👉 Restaurează culorile fără a lăsa urme de murdărie
👉 Spray-ul formează o spumă densă care dizolvă murdăria

Alege pachetul dorit:

Imagine 1 Imagine 1 Imagine 1

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Discount pentru pachete
Cantitate


Produsul poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv pentru:

 Motor - Poate fi folosit pentru a îndepărta murdăria, grăsimile și alte reziduuri care se acumulează pe motor.
✅ BordPentru a curăța și revigora bordul mașinii tale, eliminând murdăria și lăsând o suprafață curată și strălucitoare.
Tapiterie - Indiferent dacă este vorba despre tapițeria din țesătură sau din piele, spray-ul poate fi folosit pentru a îndepărta petele și murdăria, restabilind aspectul curat al tapiteriei.
 Scaune și banchete - Aplicarea spray-ului pe scaune și banchete te va ajuta să elimini murdăria și petele, permițându-ți să păstrezi aspectul proaspăt al interiorului mașinii tale.
 Fețele ușilor - Pentru a curăța și revigora fețele ușilor, îndepărtând murdăria și restabilind aspectul curat al acestora.
✅ Praguri - Pragurile mașinii pot acumula murdărie și reziduuri în timp. Cu ajutorul spray-ului, poți curăța pragurile și le poți menține într-o stare bună de curățenie.
✅ Faruri și stopuri - Produsul poate fi folosit pentru a curăța și a îndepărta murdăria de pe faruri și stopuri, permițându-le să strălucească și să ofere o vizibilitate optimă în timpul condusului.

Spuma Pentru Curățare Auto - oferă o soluție versatilă și eficientă pentru curățarea și menținerea în stare bună a multiplelor componente ale mașinii tale.

Review-uri Client

★★★★★
Alexandru Marin
   Cumpărător verificat
Incredibil! Spuma pentru curățare auto a făcut ca mașina mea să arate ca nouă, eliminând toate urmele de murdărie și grăsimi fără prea mult efort.
★★★★★
Cristina Iacob
   Cumpărător verificat
Sunt uimită de cât de eficient este acest produs! A restaurat culorile caroseriei mașinii mele și a lăsat un finisaj strălucitor fără nicio pată.
★★★★★
Ionuț Popescu
   Cumpărător verificat
Aplicarea a fost un joc de copii, iar efectul de prevenire a murdăriei este real. Mașina mea rămâne curată mult mai mult timp acum.
★★★★★
Mihaela Vasile
   Cumpărător verificat
Produsul nu numai că a curățat eficient, dar a și eliminat toate mirosurile neplăcute. Sunt complet mulțumită de rezultate.
★★★★★
Bogdan Toma
   Cumpărător verificat
Am folosit multe produse de curățare auto, dar acesta este de departe cel mai bun. Spuma densă dizolvă murdăria imediat, lăsând mașina impecabilă.

Referințe specifice

Mai sunt 14 alte produse în aceeaşi categorie: