Cele mai vândute

search

Instalație de Crăciun rolă 100m, lumini LED, Multicolor, Protecție Apă, IP 44

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 100,00 lei
99,00 lei 199,00 lei
PPB0317

Una dintre cele mai frumoase activități de familie în timpul Sărbătorilor de iarnă este, fără îndoială, împodobitul bradului și instalarea tuturor decorațiunilor care înfrumusețează casă, în interior și în exterior.

Majoritatea dintre noi, de câte ori împodobim bradul și instalăm luminile în balcon sau în curte, ascultăm colinde și ne aducem aminte de aceleași momente pe care și noi le trăiam pe vremea când eram copii, alături de părinții noștri.

Printre multele și încântătoarele ornamente care ne însoțesc și ne încântă ochii în timpul lunii Decembrie sunt și luminițele de toate culorile, formele și dimensiunile.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Instalație Multicoloră Rola

Instalația pe rola a fost concepută astfel pentru a putea fi strânsă cât mai ușor și pentru a nu o încurcă. Această are luminițe ce aruncă diferite culori intermitent fiind foarte potrivită mai ales pentru famililile cu copii. Aceștia vor fi foarte încântați de culorile vii și luminoase pe care instalația le are. Mărimea instalației este potrivită pentru brazi de dimenziuni foarte mari, dar și pentru a orna casă în general. (balustrade interioare).

Pregătește-ți casă de sărbătoare!

Toți dintre noi așteptăm că de sărbători să ni se umple casă cu musafiri și pentru asta trebuie să ne pregătim în mod deosebit. Nu doar cu bucate alese și diverse ornamente ce înfrumusețează încăperea, dar și cu instalații luminoase ce sunt portivite pentru spiritul Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă. Pozele vor ieși de vis și te vei bucură de niște amintiri spectaculoase pe viitor. Indiferent de modelul achiziționat, instalațiile trebuie protejate de acțiunea directă a ploii și a ninsorii (pericol de scurtcircuit, flama, topire a firului), chiar dacă pe ambalaj este specificat că sunt instalații pentru Exterior.Garanția nu acoperă astfel de defecțiuni dacă produsele nu au fost ferite de apă. Instalația rezistă până la temperaturi de până la ~ , - 20 grade Celsius

Conectarea la 220V se va face la o priză protejată de intemperii și de umezeală . Orice tip de conector va fi protejat de apă.

Interconectarea (montarea în serie) cu alte instalații similare se va face în spații protejate de umezeală.Nu înserați mai mult de 2 instalații în serie! Dacă produsul se deteriorează în timp, nu atingeți firele neizolate și nu conectați la priză. Risc de electrocutare A nu se lasă în funcțiune nesupravegheat ori la îndemână copiilor Nu interveniți asupra aparatului când este conectat la priză. Înainte de a conecta la priză instalațiile montate, lăsăți să ajungă la o temperatura normală înainte de a le introduce în priză.

Instalațiile Luminoase pot fi expuse la exterior dar nu în acțiunea directă a ploii ori a zăpezii. Sunt destinate montării pe terase și balcoane, ferite de intemperii. NU se acordă garanție pentru instalațiile oxidate ori care prezintă urme de umezeală! Nu lăsăți instalațiile montate pe timpul verii, soarele puternic afectează calitatea materialelor.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: