Cele mai vândute

search

Jucărie Lilo și Stitch croșetată manual - O minunată papusă Disney pentru copii și colecționari

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 99,00 lei
196,00 lei 295,00 lei
PPB6708
Jucărie Lilo și Stitch Croșetată Manual
O minunată papușă Disney pentru copii și colecționari

Descoperă magia și căldura cu această papușă Lilo și Stitch croșetată manual, un companion adorabil pentru orice vârstă. Fiecare detaliu este realizat cu grijă și atenție, transformând această jucărie într-o piesă unică și specială.

Realizată din materiale de înaltă calitate, această jucărie este nu doar un obiect de colecție, ci și un prieten de nădejde pentru cei mici. Textura sa plăcută și culorile vii îi fac pe copii să se îndrăgostească instantaneu de ea.

Nu rata ocazia de a adăuga această papușă croșetată manual Lilo și Stitch în colecția ta sau de a o oferi cadou unui fan Disney. Este perfectă pentru colecționari, dar și pentru a aduce bucurie în inima oricărui copil.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Jucăria noastră este o minunată creație croșetată manual, devenind astfel un companion perfect pentru cei mici. Cu același entuziasm, poate fi și un cadou plin de ingeniozitate pentru cineva drag sau poate însufleți o cameră ca obiect de decor. Confortul este garantat de umplutura sa hipoalergenică din vată. Pentru menținerea frumuseții și prospețimii, se recomandă spălarea manuală la o temperatură de 30 de grade Celsius.

Jucarie Lilo and Stitch, Jucarie Lilo and Stitch crosetata, Jucarie copii, Jucarie crosetata, Lilo and Stitch crosetat, Papusa crosetata, Papusa Disney

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: