Termeni și condiții de Livrare și Retur
Comandă fără griji produsele dorite!

 

Livrare in toată România prin curierat rapid la adresa specificată de dumneavoastră în 24-48 ore din momentul în care comanda a fost finalizată cu succes. Costul transportului este fix (16 RON), nu se taxează kilometri suplimentari. Costul livrării este fix indiferent de numarul de produse comandate, dar la o comandă mai mare de 200 RONlivrarea devine gratuită.

 


Garanția livrării!

 

Înainte de a achita puteti opta, gratuit să deschideți coletul și să verificați produsele comandate, trebuie doar să anunțați curierul că doriți să verificați conținutul pachetului. Fiecare comandă beneficiează de (Deschidere colet la livrare).

În caz excepțional în care localitatea dvs. este foarte indepărtată și vom fi nevoiți să apelăm la o altă firmă de curierat rapid vă vom anunța telefonic înainte de toate.

 


Returnează fără griji produsele comandate!

 

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. OUG 34/2014”. 


Cum procedezi când vrei să returnezi un produs?

 

Completezi online formularul de retur din cadrul site-ului si te contactam noi

 

 

Sau notifici la telefon, la numarul 0732647659 sau in scris, la adresa office@preturipebune.ro, intentia ta pentru a incepe procesul de returnare.

Vei lua legatura cu un operator, caruia ii vei comunica informatiile despre articolul pe care doresti sa-l returnezi.

Returul se face doar prin firme de curierat rapid. Ex: Sameday, Urgent Cargus, Bookurier, Fan Curier, etc.

Returul se face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Preturi Pe Bune iti va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 7 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, prin Transfer Bancar. Pentru acest lucru Preturi pe Bune va solicita codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere, si numele detinatorului.

Daca ai efectuat plata online, banii iti vor fi returnati in contul din care ai facut plata.

 


Care sunt condițile de retur?

 

Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

• Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare

• Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie

• Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o marime corespunzatoare sau un produs asemanator.

 

INDIGO INTERTRANS SRL  detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.preturipebune.ro sunt in stare impecabila.

In cazul in care exista o exceptie, INDIGO INTERTRANS SRL  isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), cumparatorul suportand costurile de transport (tur, retur).

 

Dorești să returnezi sau să schimbi un produs? Nici o problemă! Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de retur pe site sau formularul găsit în spatele facturii din pachet si să ne contactezi prin mail la office <@> preturipebune.ro sau telefonic la 0732647659.