Cele mai vândute

search

Mașină de spălat pliabilă, Senmase, ABS, Alb

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 100,00 lei
174,00 lei 274,00 lei
PPB1118
Dimensiuni
Diametru 9,7 cm × înălțime 5,7 cm
Material sașiu
ABS
Mod de alimentare
Sursă de alimentare USB
Tensiune de intrare
5 V

Tot ce trebuie  faceți este  atașați dispozitivul pe perete sau pe fundul unei găleți, vas, chiuvetă turnați apă va aruncați hainele și  conectați MiniWasher la sursă de alimentare

Mașînă de spălat portabilăcompactă, USB
MiniWasher este un dispozitiv inovator care va permite  va reîmprospătați hainele chiar și atunci când mașinile de spălat tradiționale nu sunt la îndemânăSoluție fantastică și de economisire a energiei pentru călătorii și pentru uz zilnic.

  • Mod de funcționare de 30 de minute
  • Rotație în ambele sensuri
  • Dimensiuni: 13 x 13 x 5.3 cm
  • Alimentare cu USB
  • Nu deteriorează țesăturile
  • Ventuză albă

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Detalii produs: 【Material de inalta calitate】Masina de spalat portabila este realizata din material ABS ecologic. Este sigur, non-toxic si inodor. Fara scurgeri de apa, fara scurgeri de energie electrica, impermeabile adanc, sigure si fiabile si durabile. Poate suporta aproximativ 1 kg de greutatea hainelor. Cu un design cu zgomot redus, nu trebuie sa va faceti griji ca va perturbati odihna sau somnul. 【Usor de utilizat】Utilizare cu un singur buton, folosind pasi: tineti ventuza pe masina si peretele galetii pentru a fixa masina de spalat, puneti hainele si inmuiati-le in apa, turnati lichidul de rufe si, in final porniti alimentarea, iar hainele vor fi spalate automat cu un singur buton; turbina se roteste, curatare automata a ciclului, rotatie inainte timp de 30 de secunde si rotatie inversa timp de 30 de secunde; 【Sursa de alimentare USB si economisire a energiei】 Folosind un motor de 18 W, putere puternica pentru a spala rufe. Alimentat de un cablu USB, il puteti folosi oriunde. Orice galeata, chiuveta sau chiuveta poate fi folosita pentru a spala rufe. 【Usoara si portabila】Diametrul este de 9,7 cm; nu este limitat de conditiile de instalare, este mic si convenabil de transportat si poate fi transportat intr-o valiza sau geanta de mana. Este un instrument bun de spalat rufe pentru calatorii si elevii de scoala. Aceasta masina de spalat poate spala numai articole de imbracaminte usoare, cum ar fi lenjerie de corp, prosoape, sosete, lenjerie de corp etc. Nu o utilizati pentru a spala haine grele, cum ar fi blugi si paltoane.

Referințe specifice

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: