Cele mai vândute

search

Innoteck Kitchen Pro 5 litri 6 in 1 friteuză digitală cu aer cu fereastră de vizualizare

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 300,00 lei
300,00 lei 600,00 lei
PPB04123

Rezultate mai sănătoase, mai gustoase și mai rapide - Cu spațiu de depozitare excelent, noua noastră friteuză cu aer de 5 litri este atât mică, cât și compactă. Cu acest dispozitiv, puteți găti mai repede și cu mai puțin ulei decât cu o friteuză, un cuptor cu microunde sau un cuptor convențional. 

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Ca urmare a tehnologiei de circulație rapidă a aerului și a gurii de evacuare a aerului, umiditatea de pe alimente este reținută în timp ce sunt gătite la perfecțiune. Dacă trebuie să economisiți spațiu, îl puteți depozita în orice colț sau chiar în interiorul dulapului. Elegant și modern, cu o fereastră de vizualizare, îi oferă o senzație și mai premium și vă permite să verificați mâncarea oricând. Pur și simplu apăsați un buton și bucurați-vă de mese în cel mai scurt timp cu cele 6 programe prestabilite.

Caracteristici

Tehnologie de circulație rapidă a aerului: gătește în mai puțin timp cu 90% mai puțină grăsime

Butoane digitale tactile cu ecran LED și temperatură reglabilă de la 80-200 de grade cu temporizator de oprire automată.

Fereastra mare de vizualizare cu lumină interioară puternică, puteți verifica cu ușurință cum este gătită mâncarea.

Capacitate de gătit de 5 litri pentru a vă bucura de porții mari de masă, dar totuși de dimensiuni compacte, care vă ajută să economisiți spațiu pe blat.

Prăjirea, prăjirea, prăjirea, coacerea, prăjirea și menținerea la cald pot fi realizate într-un singur dispozitiv Cu 6 presetari pentru gătit convenabil.

Coș cu acoperire antiaderentă și farfurie și coș pentru mașina de spălat vase

Referințe specifice

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: