Cele mai vândute

search

Spărgător de nuci EH 15cm

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 100,00 lei
99,00 lei 199,00 lei

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Obrazek produktu

Puncte de interes:

Practic - Spargatorul de nuci, ajutorul ideal pentru deschiderea nucilor tari. Spargator de nuci cu o lungime de 19 cm. Adancimea gaurii pentru nuci este de 6 cm si va va permite sa deschideti nuci cu un diametru de 1,5 pana la 4,5 cm.

STURDY - Constructie realizata din aliaj de aluminiu rezistent de culoare grafit. Spargatorul de nuci este robust si durabil. Daca este ingrijit corespunzator, ne va servi multi ani.

Scop - Adaptat pentru deschiderea celor mai dure piulite de diferite dimensiuni. Gaura pentru nuci are caneluri, astfel incat spargatorul de nuci poate fi folosit si pentru a deschide sticle de sampanie.

UNIVERSAL - Potrivit pentru majoritatea nucilor, cum ar fi nucile, alunele, migdalele, nucile pecan si alunele. Va functiona bine in fiecare gospodarie si in industria de catering.

HANDY - Dispune de un maner finisat cu cauciuc antiderapant care se potriveste confortabil in mana. Echipat cu un arc care impiedica deschiderea accidentala a spargatorului de nuci. Va permite sa deschideti nucile cu foarte putin efort.

Spargator de nuci durabil. Fabricat din materiale robuste. Functioneaza bine pentru a deschide chiar si cele mai grele nuci. Face ca deschiderea piulitelor sa fie comoda, rapida si nu necesita multa forta. Potrivit pentru orice bucatarie, de asemenea, pentru utilizarea zilnica. Pentru o intretinere corespunzatoare, nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase. Fabricat din materiale sigure pentru alimente si neutre din punct de vedere alimentar. Un produs original al marcii cehe Orion. Fabricat in conformitate cu standardele europene.

  • Material: aluminiu
  • Lungime: 19 cm
  • Diametru: 5,5 cm
  • Greutate (g): 230
  • Culoarea dominanta: gri

Obrazek produktu
Obrazek produktu
Obrazek produktu

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 12 alte produse în aceeaşi categorie: