Cele mai vândute

search

Peria magică pentru părul de animale - Creative Line

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 70,00 lei
59,00 lei 129,00 lei
PPB01107
Dimensiuni
19 x 20 x 5.5 cm
Greutate
180 g
Culoare
Roșu

Ai un animal de companie care lasă păr peste tot? Rola noastră extraordinară pentru îndepărtarea părului va face curățarea articolelor mult mai ușoară și mai simplă. Cea mai bună parte, totuși, este că rola poate fi folosită în mod repetat, pe măsură ce părul se acumulează în interior.

  1. Rolă pentru îndepărtarea părului, mașinii sau covorului.
  2. Potrivit pentru utilizări multiple
  3. Nu sunt necesare baterii sau surse de alimentare
  4. Accesoriu durabil
  5. Rolă ușor de curățat după utilizare

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


🐱Parul pisicii sau cățelului tău este peste tot prin casă și nu mai scapi de el? Nu mai faci față la curățarea canapelei, așternuturilor sau chiar hainelor? Peria Magica Creative-Line vine în ajutorul tău! 😎

 ⚙️CUM SE UTILIZEAZĂ

Pentru a îndepărta părul animalelor de companie, trebuie doar să rulezi peria magica înainte și înapoi pe suprafața dorită. Părul se va colecta în compartimentul din imagine iar cand esti gata cu curățatul sau simți că scade eficiența periei, trebuie doar să apeși butonul de pe mâner și să îndepărtezi părul colectat în interior. Nimic mai ușor!

👍VERSATILĂ

Păstrați-vă casa fără scame și păr! Peria Magică Creative-Line funcționează ca un farmec pe mobilă, tapițerie, pături și alte obiecte pline de blană.

 👌 REUTILIZABILĂ

Nu veți mai rupe sute de foi de role de scame. Nu necesită bandă adezivă, astfel încât îl puteți folosi din nou și din nou. Trebuie doar să goliți compartimentul în care se colectează părul!

 🐶 CONVENABILĂ ȘI UȘOR DE CURĂȚAT

Fără baterii!. Pur și simplu rostogoliți peria magică înainte și înapoi pentru a prinde blana și scamele în recipient. Apăsați pur și simplu pe butonul de eliberare pentru a deschide și goli compartimentul de deșeuri. Pentru curățare, ștergeți cu o cârpă umedă.

 💪REZISTENTĂ

Realizată dintr-un plastic rezistent, peria magică va rezista la nesfârșit atât timp cât este utilizată corespunzător. Păstreaz-o la îndemână în casă sau mașină și uită de rolele de păr obișnuite!

 💯SASTISFACȚIE GARANTATĂ

Probabil că ați încercat toate tipurile de produse de îndepărtare a părului de animale de companie și a scamelor. De la benzi cu role lipicioase, până la produse care nu pot fi folosite la nesfârșit. Cu cel mai bun aparat de îndepărtat părul de animale din lume, nu veți mai avea nevoie de un alt gadget! Fără bandă adezivă sau lipicioasă, 100% reutilizabil, nu necesită sursă de alimentare, îndepărtare curată și convenabilă a părului de animale de companie. Sunt niște cadouri excelente!

Referințe specifice

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: