Cele mai vândute

search

2 bucăți Papușa Pixie zburătoare, cu aripi, USB, ABS, 6 ani+, Roz

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 100,00 lei
99,00 lei 199,00 lei
PPB41207

💗 Păpușa Pixie zburătoare, produsă de Dalimag, este un jucărie fascinantă care aduce copiii într-o lume magică de aventură și joacă imaginativă. Această păpușă unică are aripi ce se pot roți și un design colorat și atractiv, făcând-o un cadou perfect pentru copiii cu vârste de peste 6 ani.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Realizată dintr-un material durabil ABS, această păpușă este rezistență la șocuri și cade, ceea ce o face ideală pentru jocurile de îndemânare și imaginație. Design-ul ei este inspirat din lumea magică a zânelor și a creaturilor fantastice, cu un detaliu deosebit acordat aripilor zburătoare și rochiilor colorate.

 

Cu ajutorul aripilor sale, păpușă Pixie poate fi lansată în aer și lăsată să zboare până la aterizare, ceea ce îl va fascina și amuză pe copilul tău. Această păpușă de jucărie este ideală pentru jocuri în aer liber sau pentru jocurile de interior, iar aripile sale mobile fac că zborul ei să fie cât mai realist.

 

Păpușă Pixie zburătoare este disponibilă în nuanță mov, ceea ce o face o alegere perfectă pentru fetițele pasionate de lumea zânelor și a zborului. Cu o înălțime de aproximativ 25 de centimetri, această păpușă este perfectă pentru jocul cu prietenii și poate fi inclusă cu ușurință în jocurile lor de joacă.

 

Această jucărie este ideală pentru a dezvoltă imaginația copilului și a-i încuraja creativitatea. Prin imaginarea aventurilor fantastice și a jocurilor de rol, copiii pot dezvoltă abilități de gândire critică, de comunicare și de colaborare, ceea ce îi va ajută să își construiască relații sociale sănătoase și să își dezvolte abilitățile cognitive.

 

În concluzie, păpușă Pixie zburătoare este o jucărie de calitate superioară, ce va aduce o mare bucurie și distracție copiilor de peste 6 ani. Realizată dintr-un material durabil, cu un design inspirat din lumea magică, această păpușă este ideală pentru jocurile de imaginație și aventură. Așadar, această jucărie este cu siguranță un cadou excelent pentru copilul tău.

Referințe specifice

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: