Cele mai vândute

search

Camera Supraveghere video cu SIM, conexiune 4G 3MP 2048 x 1536, intelligent tracking, Interior & Exterior

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 100,00 lei
299,00 lei 399,00 lei
PPB06672

Descriere Produs

Camera de Supraveghere Video cu SIM, oferind conexiune 4G pentru o acoperire excelentă și o rezoluție impresionantă de 3MP (2048 x 1536), reprezintă soluția ideală pentru monitorizarea înaltă a siguranței locuinței sau afacerii dvs. Dotată cu funcții avansate cum ar fi tracking-ul inteligent, rotație PTZ (Pan-Tilt-Zoom), suport LAN, și compatibilitate DVR/NVR, această cameră este proiectată să ofere o supraveghere cuprinzătoare și flexibilă, atât în interior, cât și în exterior.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Caracteristici Principale

  • Conexiune 4G: Asigură o conectivitate fiabilă și rapidă, permițându-vă să accesați fluxul video de oriunde, direct pe dispozitivul mobil.
  • Rezoluție 3MP: Capturi video de înaltă calitate, pentru detalii clare și o monitorizare eficientă.
  • Tracking Inteligent: Camera urmărește automat mișcarea, asigurând că evenimentele importante sunt întotdeauna în cadru.
  • Funcționalitate PTZ: Oferă posibilitatea de a controla la distanță panoul, înclinarea și zoom-ul, pentru o vizualizare optimă.
  • Compatibilitate DVR/NVR: Permite stocarea înregistrărilor pe dispozitive locale pentru o revizuire ușoară.
  • Slot Micro SD: Sprijină carduri de memorie pentru stocare internă, facilitând backup-ul video.
  • Alarmă de Mișcare: Notificări instantanee la detectarea mișcării, pentru o securitate sporită.
  • Design pentru Interior & Exterior: Rezistent la condiții meteorologice nefavorabile, ideal pentru monitorizarea oricărui spațiu.

Utilizare Recomandată

Camera de Supraveghere Video cu SIM este perfectă pentru cei care doresc o soluție de supraveghere modernă și eficientă, ușor de instalat și de gestionat, oferind pacea minții indiferent de locație. Ideală pentru proprietăți rezidențiale, magazine, birouri sau orice altă locație care necesită monitorizare de încredere.

Review-uri Client

★★★★★
Cătălin Băluță
   Cumpărător verificat
Instalare ușoară și calitate impresionantă a imaginii. Funcția de tracking inteligent este un avantaj major. Recomand pentru orice gospodărie.
★★★★★
Diana Enache
   Cumpărător verificat
Conexiunea 4G este un game-changer pentru mine. Pot vedea tot ce se întâmplă acasă, chiar și când sunt la birou. Calitatea video este excelentă.
★★★★☆
Mihai Tudose
   Cumpărător verificat
Foarte mulțumit de performanța camerei. Singurul mic inconvenient este configurarea inițială, care poate fi puțin complicată.
★★★★★
Laura Popescu
   Cumpărător verificat
Alarmele de mișcare sunt foarte precise. Am fost impresionată de cât de repede primesc notificări pe telefon. Este perfectă pentru exterior, rezistă bine la ploaie.
★★★★★
Bogdan Marinescu
   Cumpărător verificat
Am cumpărat această cameră pentru magazinul meu. Este incredibil de utilă, mai ales funcția PTZ, care îmi permite să văd fiecare colț al magazinului. Calitatea este remarcabilă.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: