Cele mai vândute

search

Set 4 Smart Camera Wifi de Exterior și 4 Carduri 32gb, Senzor de Mișcare, Night Vision, Vizualizare Live pe Telefon

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 251,00 lei
349,00 lei 600,00 lei
PPB33307

🌟 Caracteristici Principale:

📱 Control total prin telefon - Primești notificări și poți verifica video live.

👀 Vedere panoramică - Nu pierzi niciun detaliu, fie în casă, fie afară.

🔊 Comunicare bidirecțională - Ascultă și vorbește prin camera de supraveghere.

💧 Rezistentă la apă - Ideală pentru orice condiții meteorologice.

🌙 Imagini color noaptea - Calitate excepțională a imaginii, chiar și în întuneric.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


 

📱 MENȚINEȚI ÎNTOTDEAUNA TOTUL SUB CONTROL CU TELEFONUL DVS.

Camera trimite un mesaj de alarmă pe telefonul dvs. inteligent și salvează activitățile vizitatorilor pe cardul de memorie, astfel încât le puteți verifica mai târziu.

👀 AVEȚI OCHI ÎN FIECARE COLȚ AL LOCUINȚEI DVS. SAU LA SERVICIU

Vederea panoramică vă permite să vizualizați tot ceea ce se întâmplă în interiorul și în exteriorul locuinței. Poate fi folosită și ca monitor pentru supravegherea bebelușului.

📶 CONEXIUNE INTELIGENTĂ WIFI

Se conectează foarte ușor la rețeaua WiFi de acasă sau de la birou, permițându-vă să obțineți acces video de oriunde prin intermediul conexiunii de internet. Folosind aplicația extrem de intuitivă, disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android, o să puteți beneficia de transmisii video în timp real.

🔊 ASCULTAȚI ȘI VORBIȚI PRIN INTERMEDIUL CAMEREI

Microfonul încastrat în camera de supraveghere exterioară vă permite să ascultați și să vorbiți prin intermediul aplicației noastre. Sistemul de comunicație cu două canale audio vă permite să vorbiți cu cei dragi sau cu prietenii, în timp ce senzorul de detectare a mișcării emite o alarmă care va îndepărta vizitatorii nedoriți sau animalele.

📲 ÎI CONTROLAȚI DIRECȚIA PRIN INTERMEDIUL TELEFONULUI MOBIL

Permite o rotație orizontală, la 320° & o rotație verticală, la 120, care acoperă toate zonele. Efectul 4x digital zoom vă permite să măriți imaginea pentru a observa obiectele aflate la distanță și pentru a obține cât mai multe detalii sau pentru a micșora imaginea spre a obține o perspectiva mai amplă și mai largă a zonei.

🚨 ALERTĂ DE DETECTARE A MIȘCĂRII

O să primiți alerte direct pe telefonul dvs. mobil prin intermediul aplicației, de fiecare dată când este detectată mișcare. Nicio mișcare de natură umană nu o să vă mai poate scăpa de acum înainte, fiindcă o să primiți notificări în acest sens. Nu este necesar să urmăriți transmisia video tot timpul!

💧 REZISTENTĂ LA APĂ ȘI LA PRAF

Camera este rezistentă la apă, așa că poate fi montată în orice colț din exteriorul locuinței și funcționează perfect indiferent de condițiile atmosferice.

🌙 IMAGINI COMPLET COLOR ZIUA & NOAPTEA

Puteți configura luminile în infraroșu în 3 unghiuri largi și beneficiați de 4 led-uri strălucitoare care vă oferă posibilitatea de a dispune de imagini colorate chiar și atunci când afară este întuneric, grație vederii nocturne color.

Review-uri Client

★★★★★
Alexandru Neagu
   Cumpărător verificat
Configurație rapidă, calitate video superioară. Modul de noapte și detectarea mișcării sunt de top. Ideal pentru securitatea casei.
★★★★★
Elena Ionescu
   Cumpărător verificat
Acces de la distanță fără probleme, chiar și pe rețele mobile. Vizualizarea live este clară, iar notificările de mișcare sunt prompte.
★★★★☆
Andrei Mocanu
   Cumpărător verificat
Camera funcționează bine, cu excepția unor mici întârzieri în transmiterea live când conexiunea este slabă. Suportul clienți a fost de ajutor.
★★★★★
Ioana Vasile
   Cumpărător verificat
Instalația a fost un succes, iar calitatea imaginilor pe timp de noapte este impresionantă. Detectarea mișcării adaugă un plus de securitate.
★★★★★
Sorin Dumitrescu
   Cumpărător verificat
Perfectă pentru monitorizarea animalelor de companie când nu sunt acasă. Imaginile sunt clare, iar funcția de înregistrare pe card este extrem de utilă.
★★★★☆
Radu Constantin
   Cumpărător verificat
Am avut o mică problemă cu setarea zonei de detectare a mișcării, dar după ajustări, totul funcționează perfect. Suportul a fost prompt și eficient.
★★★★★
Monica Barbu
   Cumpărător verificat
Uimitoare calitate a imaginii, chiar și în condiții de lumină scăzută. Setup-ul a fost simplu, iar interfața este foarte intuitivă.
★★★★★
George Nistor
   Cumpărător verificat
Foarte impresionat de calitatea construcției și de ușurința de instalare. Funcția de zoom digital este fantastică pentru detalii precise.
★★★★☆
Cristina Voicu
   Cumpărător verificat
Camera este robustă și rezistentă la intemperii. Singurul dezavantaj este că aplicația mobilă ar putea fi mai bine optimizată.
★★★★★
Florin Iancu
   Cumpărător verificat
Incredibil de mulțumit de acest set de camere. Vizualizarea pe telefon funcționează fără probleme, iar calitatea video este remarcabilă.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: