Cele mai vândute

search

Bormașină-șurubelniță pe acumulator 18 volți model RM18

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 41,00 lei
159,00 lei 200,00 lei
PPB6607

Descriere Produs

Bormașina-șurubelniță pe acumulator Royal Max model RM18 este un instrument esențial pentru orice atelier sau proiect de bricolaj, oferind performanță de înaltă calitate și fiabilitate. Echipată cu o baterie puternică de 18 volți, această bormașină asigură o durată de funcționare extinsă și o putere constantă pentru a finaliza chiar și cele mai exigente sarcini.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Caracteristici Principale

  • Putere și Eficiență: Motorul robust de 18 volți oferă puterea necesară pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini de găurire și înșurubare.
  • Design Ergonomic: Forma compactă și greutatea redusă asigură confort în utilizare, chiar și pentru perioade lungi de timp.
  • Iluminare LED Integrată: Lumina LED îmbunătățește vizibilitatea în locurile de lucru slab iluminate, asigurând precizie și eficiență.
  • Flexibilitate: Viteza variabilă și reversibilitatea oferă control total asupra instrumentului, permițând utilizarea pentru o varietate de aplicații.
  • Include Burete Aplicator Special: Pentru o aplicare precisă și eficientă, bormașina vine echipată cu un set de accesorii utile.

Utilizare Recomandată

Recomandată atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, bormașina-șurubelniță Royal Max RM18 este ideală pentru lucrul în spații mici, proiecte de bricolaj acasă, montări de mobilier și multe altele. Fiabilitatea și versatilitatea sa o fac o alegere de top pentru toți cei care au nevoie de un instrument puternic și adaptabil.

Review-uri Client

★★★★★
Radu Dumitrescu
   Cumpărător verificat
Am fost surprins de puterea acestei bormașini. Bateria durează mult mai mult decât mă așteptam. Este ușor de utilizat și foarte eficientă.
★★★★☆
Irina Voicu
   Cumpărător verificat
Foarte bună pentru proiectele de acasă. Singurul motiv pentru care nu dau 5 stele este pentru că mi-ar fi plăcut să vină cu mai multe capete de șurubelniță.
★★★★★
Mihai Georgescu
   Cumpărător verificat
Excelentă pentru lucrul în spații mici! Manevrabilitatea și iluminarea LED integrată sunt un bonus real. Recomand cu căldură.
★★★★★
Elena Popescu
   Cumpărător verificat
Aceasta bormașină-șurubelniță a depășit toate așteptările mele. Este ușoară, dar în același timp suficient de robustă pentru toate lucrările mele de bricolaj.
★★★★★
Bogdan Ionescu
   Cumpărător verificat
Raportul calitate-preț este imbatabil. Am folosit-o în numeroase proiecte, de la asamblarea mobilierului la lucrări de reparații minore, și nu m-a dezamăgit niciodată.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 9 alte produse în aceeaşi categorie: