Cele mai vândute

search

Polizor unghiular electric pe litiu de 3 inch, mini, portabil, pentru tăiere, mașină de șlefuit de mână pentru uz casnic

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 20,00 lei
179,00 lei 199,00 lei
PPB15518

Descriere Produs

Descoperiți Polizorul unghiular electric pe litiu de 3 inch, un instrument miniatural și portabil conceput pentru a satisface nevoile dvs. de tăiere și șlefuire pentru proiectele de acasă. Acest polizor unghiular combină puterea impresionantă cu dimensiunile compacte, fiind ideal pentru lucrul în spații restrânse sau pentru aplicații care necesită precizie.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Caracteristici Principale

  • Portabilitate și Putere: Echipat cu o baterie de litiu durabilă, acest polizor unghiular oferă libertatea de a lucra fără restricțiile unui cablu, asigurând în același timp puterea necesară pentru a tăia și șlefui o varietate de materiale.
  • Design Compact și Ergonomic: Forma sa mică și greutatea redusă îl fac ușor de manevrat, optimizând confortul utilizatorului și controlul asupra mașinii, chiar și în timpul utilizării prelungite.
  • Versatilitate: Ideal pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv tăierea metalului, șlefuirea, lustruirea suprafețelor și multe altele. Acest polizor se dovedește a fi un instrument esențial în atelierul fiecărui meșter.
  • Ușor de Utilizat: Schimbarea discurilor de tăiere sau de șlefuire se face rapid și ușor, permițând adaptarea la diferite tipuri de lucrări fără întreruperi.
  • Siguranță: Echipat cu un sistem de protecție la suprasarcină și un comutator de siguranță, asigură o utilizare sigură și prelungește durata de viață a instrumentului.

Conținut Pachet

Pachetul include polizorul unghiular electric, o baterie de litiu, încărcător, diverse discuri de tăiere și șlefuire, precum și un manual de utilizare pentru o înțelegere completă a funcționării și întreținerii acestuia.

Recomandări de Utilizare

Polizorul unghiular electric de 3 inch este recomandat pentru toți cei care caută un instrument versatil, eficient și ușor de utilizat pentru proiectele de bricolaj sau pentru întreținerea casei. Fie că este vorba de lucrări de tăiere fină sau de șlefuire detaliată, acest polizor miniatural vă va îndeplini cerințele cu eficiență și precizie.

Review-uri Client

★★★★★
Andrei Mocanu
   Cumpărător verificat
Polizorul este surprinzător de puternic pentru dimensiunea sa. L-am folosit pentru a tăia țevi metalice și s-a comportat excelent. Bateria ține mai mult decât mă așteptam.
★★★★★
Ioana Dragomir
   Cumpărător verificat
Am cumpărat acest polizor pentru proiecte DIY. Este ușor de manevrat și foarte practic pentru lucrul în spații restrânse. Recomand cu încredere!
★★★★☆
Bogdan Ionescu
   Cumpărător verificat
Foarte bun pentru prețul său. Singurul mic dezavantaj este zgomotul, dar performanța este pe măsură. Util pentru lucrările rapide de acasă.
★★★★★
Elena Popescu
   Cumpărător verificat
Perfect pentru hobby-urile mele de modelism. Precizie bună, ușor de controlat și bateria durează suficient pentru sesiuni lungi de lucru. Un instrument excelent!
★★★★★
Mihai Vasile
   Cumpărător verificat
Un instrument formidabil pentru prețul său. L-am folosit pentru diverse lucrări în jurul casei și nu m-a dezamăgit. E ușor și compact, perfect pentru spații mici.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 9 alte produse în aceeaşi categorie: