Cele mai vândute

search

Mini masina de spalat pentru uz casnic, calatorii, drumetii

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 200,00 lei
350,00 lei 550,00 lei
PPB0057

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


Masina noastra de spalat rufe portabila poate fi folosita nu numai acasa, ci si in apartamente, camine pentru studenti, calatorii, etc. Depozitarea cu o singura miscare, poate fi pusa cu usurinta in valiza, scutindu-va de multe probleme. Dimensiuni mici, nu ocupa prea mult spatiu, poate fi pliata cu o singura atingere, avand doar 10 cm dupa pliere, putand fi depozitata in dulapuri, paturi, canapele si lavoare.

Rotirea pulsatorului, putere mare de 30 W, spalare de inalta frecventa, indepartare puternica a petelor, consum redus de energie, spalare si uscator 2 in 1, control in trei moduri cu ecran tactil, usor de utilizat.

Se alimenteaza la 220V, avand o capacitate de 0.8 kg cu volum total de 5 litri,  3-4 litri in timpul functionarii optime (depinde de cantitatea de haine care se doreste a fi spalata in cliclul respectiv). Masina de spalat portabila este silentioasa, cu o valoare de zgomot de sub 60 db, zgomot redus.

Materiale ABS si TPR, care sunt ecologice, sigure si puteti spala rufele cu incredere.

Produsul contine 3 tipuri de program: 2 de spalare: 5 minute si 10 minute, iar un alt program pentru stoarcerea rufelor, in care se aseaza hainele intr-un recipient oval, care este invartit prin forta centrifuga.

Indicatii de folosire: Se pun rufele in masina de spalat desfasurata, dupa care se pune apa impreuna cu un detergent la alegere. Pentru pornirea produsului, se tine apasat butonul de pornire timp de 1.5 secunde, dupa care setarea programelor se face prin alte touch-uri succesive. In momentul in care doriti sa ramaneti pe un program, nu efectuati nicio setare timp de 3 secunde, iar masina de spalat va incepe sa lucreze in mod automat.

Dupa spalare, drenati apa murdara ce ramane pentru a nu afecta in timp masina de spalat. Curatati recipientele si produsul cu apa proaspata, dar asigurati-va in acelasi timp ca produsul nu este alimentat in momentul respectiv la curent electric.

Contraindicatii: Nu folositi apa mai calda de 40-60 grade pentru a nu degrada masina de spalat. De asemenea tineti masina de spalat intr-un loc ferit de razele soarelui si de inghet !

Dimensiuni produs pliat: 290 mm x 290 mm x 120 mm

Dimensiuni produs normal: 290 mm x 290 mm x 270 mm

Pachetul contine
1 x masina de spalat portabila
1 x furtun de scurgere
1 x manual limba engleza, limba romana tradus
1 x cos de folosit pentru stoarcerea, clatirea hainelor

INSTRUCTIUNI

Pasul 1


Pasul 2
Produsul soseste la dvs pliat, iar pentru folosirea acestuia este necesara intinderea recipientului. Se trage in sus pentru a desfasura masina de spalat.

Pasul 3
In acest fel va arata masina de spalat desfasurata. Este necesar ca orificiul pentru scurgere sa ramana inchis pe durata folosirii masinii de spalat, drenarea apei urmand a fi efectuata printr-un furtun dupa terminarea programului de spalare.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 16 alte produse în aceeaşi categorie: