Cele mai vândute

search

Repararea zgârieturilor auto Nano Spray, Scratch and Swirl Remover

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 100,00 lei
159,00 lei 259,00 lei

Îndepărtați imediat zgârieturi, picături de păsări, chipsuri de piatră, pulbere de fier ( cauzată de oxidare ), pete de apă, decolorare UV și orice contaminanți ai vopselei.

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


  • Eliminați orice zgârieturi / mărci - îndepărtați imediat zgârieturi, picături de păsări, chipsuri de piatră, pulbere de fier ( cauzată de oxidare ), pete de apă, decolorare UV și orice contaminanți ai vopselei.
  • Acoperire ceramică 9H - Folosind o tehnologie avansată de acoperire, poate furniza o acoperire super-hidrofobă, care poate reduce considerabil acumularea petelor de apă, intemperii, murdărie și resturi, și oferă mașinii tale un efect de lungă durată și ușor de curățat.
  • Shine Restore - Pur și simplu pulverizați și ștergeți pentru a-l restabili la starea sa originală, perfectă! Lăsați o strălucire uimitoare, fără a ceară sau a vă deteriora vopseaua auto. Nu va lăsa urme de ceară inestetice albe!
  • Mediu prietenos - Nu conține substanțe chimice dăunătoare / toxice. Lasă o acoperire non-grasă, inodoră, care durează de obicei cel puțin 3 luni.
  • Utilizare largă - Poate fi amestecat cu orice culoare de vopsea auto. Potrivit pentru toate tipurile de suprafețe, inclusiv roți, crom, vopsea, metal, plastic, cauciuc, piele, motoare și chiar covoare.

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 14 alte produse în aceeaşi categorie: