Cele mai vândute

search

Încălzitor AUTO și deghețator parbriz - CARHEATER

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 80,00 lei
69,00 lei 149,00 lei
PPB0307

Dezghețați parbrizul într-o clipă! Cu încălzitorul Carheater, mașina ta se va încălzi în câteva secunde și are și funcția de ventilator pentru răcire vara.

Este mic, portabil și se rotește la 360 de grade!

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Cantitate


FUNCȚIE RAPIDĂ ȘI EFICIENTĂ DE ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE

Carheater este potrivit pentru conducerea zilnică în mașină, deoarece vă va încălzi instantaneu vehiculul la temperatura dorită. Servește la încălzirea rapidă a aerului și este potrivit pentru dezghețarea geamurilor auto. Este potrivit si pentru zilele de vara deoarece are si optiunea de racire a aerului.

MIC, PORTABIL ȘI UȘOR DE INSTALAT

Dimensiunea mică și compactă face ca acest încălzitor auto să fie foarte convenabil de utilizat. Pur și simplu conectați-l la bricheta mașinii dvs. Apăsați comutatorul ventilatorului sau al încălzitorului și începe să funcționeze. Avantajul său este că nu este necesar să așteptați ca motorul să se încălzească pentru a sufla aer cald.

ROTIRE LA 360 DE GRADE

Este conceput pentru a dezgheța rapid și chiar pentru a îndepărta zăpada de pe parbrizul vehiculului dvs., păstrându-vă vederea clară în timpul conducerii și menținându-vă cald iarna și răcoros vara. Scoateți foaia de protecție de la baza încălzitorului și lipiți-o de bord. Se rotește cu ușurință la 360 de grade, astfel încât puteți direcționa încălzitorul oriunde doriți.

MATERIAL DE CALITATE, SILENȚIOS ȘI SIGUR DE UTILIZAT

Acest încălzitor auto de 12 V este fabricat din materiale ABS și nu se va deteriora ușor. Cu un cablu lung și gros de cupru, acesta nu se va încălzi în timpul utilizării și nu va deteriora bateria mașinii. În plus, încălzitorul este silențios în timpul utilizării și nu va face zgomot inutil.

a_2.jpg

b_3.jpg

SPECIFICAȚII:

  • Material: plastic ABS
  • Sursa de alimentare: 12 V
  • Putere: 150W
  • Lungime cablu: 1,3 m
  • Tip priză: brichetă standard
  • Dimensiune: 13 x 11 x 7,5 cm
  • Atașare: adeziv cu două fețe
  • Culoarea neagra

Referințe specifice

Mai sunt 14 alte produse în aceeaşi categorie: