Cele mai vândute

search

Marker de Reparații Zgârieturi Auto Fix It Pro - Aplicator Profesional pentru Retușuri

Stoc limitat: Oferta expiră în curând!
Economisește 20,00 lei
35,00 lei 55,00 lei
PPB33007
01_3_ba23f238-d304-4280-aa6d-ab2493cf2057_480x480.gif?v=164817285901_4_cbaae0d7-d364-4aed-9860-ac842f82c882_480x480.gif?v=1648172882

Transformă imperfecțiunile mașinii tale într-o amintire cu Creionul auto marker Fix It Pro.

Ideal pentru corectarea zgârieturi minore provocate de factori externi cum ar fi crengi, chei sau alte obiecte ascuțite. Acesta este soluția rapidă și economică pentru retușurile necesare caroseriei tale.

Alege pachetul dorit:

Imagine 1 Imagine 1 Imagine 1

Sau alege mai multe combinații și cantități:

Discount pentru pachete
Cantitate


Creionul Fix It Pro îți economisește nu doar bani, ci și timp prețios. Aplicația sa ușoară și efectul de durată îți permit să retușezi orice zgârietura, indiferent dacă este provocată de animale, crengi, chei sau orice altă sursă de disconfort vizual, fără a aștepta la atelierele de vopsitorie și fără a cheltui sume considerabile de bani.

Ingredientul său activ, când este expus la lumina solară, penetrează vopseaua, garantând un efect de lungă durată. Simplu de aplicat, fără timp de așteptare, Fix It Pro se dovedește a fi un produs eficient și accesibil.

Alătură-te milioanelor de utilizatori satisfăcuți și descoperă cum Creionul Fix It Pro îți poate restabili frumusețea mașinii fără costurile și inconvenientele unui service auto. Nu lăsa zgârieturile minore să umbrească strălucirea vehiculului tău – alege soluția inteligentă și eficientă acum!

De ce să plătești pentru reparații costisitoare ale zgârieturilor?

Acum poți obține rezultate profesionale instantaneu. Creionul pentru Repararea Instantă a Zgârieturilor este cea mai rapidă soluție de reparare a zgârieturilor care elimină în siguranță zgârieturile de pe finisajul mașinii tale rapid și ușor! Încearcă și vei vedea schimbarea!

Un produs necesar pentru iubitorii și conducătorii auto

Design excelent pentru repararea zgârieturilor de pe stratul de lac. Caracteristici precum non-toxic, permanent, fără miros și rezistent la apă. Poate fi folosit pe orice mașină, în orice culoare.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:

  • Repară Zgârieturi Rapid - Aplică creionul pentru repararea zgârieturilor, lustruiește-l în zgârietură sau ciupitură și apoi doar șterge, zgârieturile de pe mașina ta pot fi reparate rapid și ușor. Umple zgârieturile, se autonivelează și se usucă neted.
  • Strat Clar - Stratul clar lichid revoluționar face ca cele mai grave zgârieturile să dispară aproape complet! Funcționează cu orice culoare și pe orice model de mașină.
  • Economisește Timp și Bani - Nu mai merge la atelier pentru a repara zgârieturi din nou, fă-o tu însuți, economisește timp și bani.
  • Sigur & Impermeabil & Ușor de Transportat - Acest creion pentru repararea zgârieturilor este non-toxic, permanent, rezistent la apă și fără miros. Dimensiune mică, îl poți purta cu tine, pune-l în buzunar sau în mașină, nu ocupă spațiu.
  • Ușor de Utilizat - Funcționează pe orice mașină în patru pași simpli - aplică, lustruiește, și șterge.

Cum să utilizezi:

  1. Agită bine cu capacul pus. Aplică într-o zonă umbrită.
  2. Pregătește creionul pe o suprafață separată. Cu vârful în jos, APASĂ & ELIBEREAZĂ vârful pe o suprafață până când vârful este saturat. Protejează vârful de lumina soarelui! Poate fi nevoie de 40 până la 50 de apăsări pentru a satura vârful.
  3. Aplică de-a lungul și în stratul clar deteriorat. Lucrează rapid, se întărește în lumina directă a soarelui. Aplică la temperaturi peste 55 de grade Fahrenheit.
  4. Șterge rapid excesul cu un prosop de hârtie uscat, deoarece se poate întări rapid. Lasă să se întărească la soare până când se usucă (1-48 ore).
  5. Zgârieturi mai adânci pot necesita aplicare suplimentară.

Review-uri Client

★★★★★
Ion Popescu
   Cumpărător verificat
Am fost foarte mulțumit de acest creion reparador. A funcționat perfect pe zgârieturile fine de pe masina mea neagră. Recomand cu încredere!
★★★★★
Maria Ionescu
   Cumpărător verificat
Un produs minunat! A acoperit rapid zgârieturile superficiale și acum mașina arată ca nouă. Nu pot să fiu mai fericită!
★★★★★
George Vasile
   Cumpărător verificat
Chiar funcționează! Am avut câteva zgârieturi inestetice pe portiera și acum nu se mai văd. Ușor de folosit și eficient.
★★★★★
Elena Radu
   Cumpărător verificat
Nu credeam în eficiența lui, dar m-am înșelat. Creionul Fix It Pro este incredibil, zgârieturile au dispărut complet.
★★★★★
Mihai Dumitrescu
   Cumpărător verificat
Preț accesibil pentru un rezultat de calitate. Sunt impresionat de cât de bine se integrează pe caroserie.
★★★★★
Ana-Maria Enache
   Cumpărător verificat
Produs excelent pentru retușuri rapide. Îl țin mereu în mașină pentru orice mic incident.
★★★★★
Bogdan Teodorescu
   Cumpărător verificat
Sunt foarte satisfăcut de achiziție. Creionul a acoperit zgârieturile fără să lasă urme. O soluție excelentă!

Referințe specifice

S-ar putea să te intereseze și următoarele Produse

Mai sunt 14 alte produse în aceeaşi categorie: